TypeError: undefined is not a constructor (evaluating 'a.sandbox.add(b[c])') https://drive.google.com/file/d/1Sx_YUdv_cW1ioS1F061nECChA5vryNjZ/preview:34 İTF Yapay Zeka Kulübü

Öğrenci Kulüpleri

Öğrenci Kültür Merkezi Müdürlüğü kulüp yönergesine uygun olarak fakültenizde kurulma aşamasında olan veya kurulmasını istediğiniz kulüpler Hakkında


KULÜP DUYURULARI

Kulüp Duyuruları

  • Sevgili kulüp üyeleri web sitemizdeki kulüp linkinin içeriğini geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu konuda çalışmak isteyen arkadaşların İstanbul Tıp Fakültesi Kulüp Koordinatörü Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay GÜNGÖR’e müracaat etmeleri rica olunur.
  • Kitaplık kolu adına Dekanlık binası öğrenci işleri bürosu girişinde 25-29 Kasım haftası bir kitap standı açıyoruz. Bağış yapmak istediğiniz (Tıp dışı Roman, Hikaye v.b. ) kitaplarınızı kulüp etkinliklerinde kullanılmak üzere bekliyoruz.
  • Kulüp kollarının bulunduğu koridor alanını güzelleştirmek için önerilerinizi bekliyoruz. Koridorları beraber boyayalım mı? Hangi renk ?
  • 2013 kulüp etkinliklerinizi ve 2014 hedeflerinizi 20 Aralık 2013 e kadar lütfen Dekanlık Öğrenci İşleri Bürosuna veya İstanbul Tıp Fakültesi Kulüp Koordinatörü Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay GÜNGÖR bildire bilirsiniz.
  • Otobüs v.b. ihtiyaçlarınızın karşılanması için, ilgili kurumlarla yapılması gereken yazışmaların sağlanması bakımından, lütfen düzenleyeceğiniz kulüp etkinliklerinizi en az 15 gün önceden haber vermeniz önem arz etmektedir.
  • Malzeme odası için ön çalışmalara başladık.

 

ÖBAK'dan Haberler

•Kulüp Toplantısı Hakkında 26 11 2014

• Klüp Afiş Asış Listesi

Satranç Kulubü

ÖBAK Öğrenci Bilimsel Araştırma Kulubü

Fakültemizden Gazilere ve Şehit Ailelerine Destek Kermesi

• 30.12.2013 İTF Öğrenci Kulüp Toplantı Tutanağı

• Öğrenci Kulüp Faaliyetleri Toplantısı

• İstanbul Üniversitesi Bahar Şenliği

• Öğrenci Kulupleri Güncelleme ve Faaliyet Raporları


ÖĞRENCİ KULÜPLERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

Öğren Kulüpleri, İletişim Bilgileri Sorumlu Öğretim Üyeleri


ÖĞRENCİ KULÜPLERİNİN TANITIMI

İTF ÖĞRENCİ KULÜP TOPLANTI TUTANAKLARI

14.10.2015

26.11.2014

05.02.2014

08.01.2014


KULÜP AFİŞ ASIŞ LİSTESİ

Giriş:
1 numara
ÖBAK
TurkMSIC
ERASMUS Kulübü
Giriş;
2 numara
Sosyal Sorumluk Kulübü
Kadın Çalışmaları Kulübü
Giriş;

3 numara
Spor Kulübü
Kayak Kulübü
Sualtı Sporları Kulübü
İç Giriş–Kapı Yanı
Müzik Kulübü
Dans Kulübü
Folklor
Kulübü
Orta Kolon–Orta Duvar
Sinir Bilim Kulübü
Çocuk Ergen ve Ruh Sağlığı Kulübü
Nadir Hastalıklar
Arka Giriş–Arka Duvar;
Tıp Felsefesi Kulübü
Felsefe Kulübü
Kitap Kulübü
Bilgisayar Kulübü
Giriş Pencere Kenarı;
Fotoğrafçılık Kulübü
Sinema Kulübü
Tiyatro Kulübü
Resim ve Heykel Kulübü
Orta Kolon;
Kardiyoloji Kulübü
Geriatri ve Gerontoloji Kulübü
Çevre ve Kültür İlişkileri Kulübü
Salon Yan Duvar;
Atatürkçü Düşünce Kulübü–1. Pano
Türk Tarihi ve Sanatları Kulübü–2. Pano
Hekim Hakları Çalışma kulübü–3.Pano
Halkçı sağlık Kulübü–4. Pano
Girişimcilik Kulübü–5. Pano
Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Kulübü–6. Pano
Yemek Kulübü–7. Pano
Gezi ve Eğlence Kulübü–8. Pano

AFİŞ ASARKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ

Afiş Asarken Nelere Dikkat Etmeliyiz

Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği (EMSA, European Medical Students’ Association)

Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği (EMSA, European Medical Students’ Association) 30 ülkede 110’dan fazla tıp fakültesinde temsilcilikleri bulunan kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur. 1990’da Brüksel’de kurulan EMSA, Avrupa Parlamentosu, Avrupa Komisyonu, Avrupa Konseyi ve Birleşmiş Milletler tarafından resmi olarak tanınan bir organizasyondur. EMSA’nın Çapa’daki temsiliyeti olan EMSA İstanbul, yaklaşık 10 yıldır yüzlerce etkinlik düzenlemiş bir kulüptür. Çalışmalar genel olarak ‘Tıp Eğitimi’, ‘Tıp Etiği ve İnsan Hakları’, ‘Sağlık Politikası’, ‘Halk Sağlığı’, ‘Tıp Bilimi’ ve ‘Avrupa Entegrasyonu ve Kültür’ alt kolları ile gerçekleştirilir. Birkaç örnek proje verirsek Twinning projects (1-2 haftalık yurt içi - yurt dışı yapılan öğrenci değişim programları) yapıyoruz, iklim değişikliği ve küresel ısınma hakkında küçük çalışma grupları yapıyoruz, HIV farkındalık günü gibi özel günlerde halkı bilgilendirmek için saha çalışmaları yapıyoruz.

​​

İstanbul Tıp Fakültesi Briç Kulübü

Briç, sporun gerektirdiği tüm bileşenleri içinde barındırır. Hayata bakış açınızı değiştirecek, düşünme gücünüzü geliştirecek bir paylaşım sporudur.
İstanbul Tıp Fakültesi Briç Kulübü olarak hem üniversiteye bağlı bir öğrenci kulübü olmakla birlikte hem de spor birliğine bağlı spor kulübüyüz.
Kulüp faaliyetleri pandemi nedeniyle araya girmiş olup bahar dönemi aktif hale getirmeyi planlıyoruz. Geçmişi başarılarla dolu bu kulübe arkadaşlarımızı bekliyoruz.

.

ÇAPARUN Kulübü

Çaparun olarak İstanbul Tıp Fakültesi bünyesinde bir koşu kulübüyüz. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi’nin de tek koşu kulübüyüz. Misyonumuz tıp fakültesinin yorucu ve yoğun ders temposuna rağmen boş vakitlerimizde insanları sağlıklı yaşam için harekete teşvik etmektir. Kulüp etkinliklerimize Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Marmara Üniversitesi, İTÜ, Yıldız Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Bezmialem Tıp Fakültesi gibi birçok okuldan insanların katılmasının yanı sıra birçok farklı meslek grubundan da katılım olmaktadır. Her hafta çarşamba No Reason Co ile Enka intervali, cuma Çaparun koşusu, Pazar No Reason Co ile Bebek koşusu yapmaktayız. Geçen sene şehir içi ve şehir dışı bir çok farklı yarışa katılarak okulumuzu temsil ederken aynı zamanda çok eğlendik. Bu sene de etkinlik takvimimize çok çeşitli hem şehir içi hem şehir dışı yarışlar ekledik. Ekibimizle beraber bu tutkumuza ortak olmak isteyen tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz:)


.





Çapasas Nedir?
Çapasas, okulumuz Sualtı Hekimliği bilim dalı kurucularından Şamil Aktaş tarafından kurulduğu tarih olan 1990 yılından beri faaliyetlerine kesintisiz olarak devam eden bir tıp fakültesi öğrenci kulübüdür. Çapasas, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından tanınan ve dalıcı yetiştirip resmi bröve verme yetkisi olan bir kulüptür. 1 yıldız dalıcı eğitimleri, kulüp içerisinde yetiştirilip TSSF tarafından düzenlenen eğitmen eğitimlerine katılım göstermiş üst seviye dalıcılarımız tarafından verilmektedir. İşleyişi tamamen öğrenci emeğine dayanan kulübümüzde her sene yaklaşık olarak 12 yeni katılımcı 1 yıldız dalıcı eğitimini tamamlayarak brövesini almaya hak kazanmaktadır. Çapasas’ın temel hedefi, sualtına ilgi duyan tıp fakültesi öğrencilerine dalıcı olma fırsatı sağlamaktır. Bu noktada dış dalış merkezlerinden en önemli farkı eğitim ve gezilerini öğrenci bütçesine ve imkanlarına uygun şekilde düzenlemesi ve dalış sporunu herkes
tarafından ulaşılabilir hale getirmesidir.

.

 İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Futbol Kulübü

Yıllardır aktif olarak hayatına devam eden İstanbul Tıp Fakültesi Futbol Kulübü temelde fakültemizde okuyan öğrencilerin aktif olarak spor hayatlarına devam etmesini, futbola gönül veren öğrenci arkadaşlarımızın hobilerini sürdürme , futbol tutkusunu yaşatmaya devam etmektedir.


Kulübümüz her sene İstanbul Üniversitesinin düzenlemiş olduğu Bahar Şenliği Fakülteler arası Futbol Turnuvasına katılım göstermektedir. Yapılan en son şenlikte şampiyonluk parolası ile turnuvaya başlayan takımımız 42. Spor Şöleni Futbol Turnuvası’nda 3.lük elde etti.


Yıl içerisinde temel hedefimiz bu turnuvaya hazırlanmaktır. Bu kapsamda haftada 1-2 gün antrenmanlarımızı gerçekleştiririz. Fiziksel olarak kendimizi turnuvaya hazırlarız. Bireysel programlar ile çalışmamızı devam ettiririz.


.

İstanbul Tıp Fakültesi Gezi Kulübü Kısa Tanıtım
İstanbul Tıp Fakültesi Gezi Kulübü olarak amacımız tıp fakültesinin yoğun eğitim sürecinde kendimize nefes alabileceğimiz alanlar yaratarak gezmek, görmek, eğlenmek, sosyalleşmek. Bunları gerçekleştirme sürecinde daha aktif olmak isteyen arkadaşlarımızla birlikte organizasyonlar düzenleme sürecini gerçekleştirmek, sponsorluklar ayarlamak, planlar oluşturmak ve daha birçok beceriyi edinmek ve gerçekleştirmek amaçlarımız.
Bu amaçlarla şehir içi ve dışı etkinlikler ve geziler düzenliyoruz. Bunlardan bazıları ekte sunulmuştur.
Bunlar geçtiğimiz güz döneminde yaptığımız etkinliklerimiz:
-Welcome Party |Tabu Karaköy
-Batı Karadeniz Gezisi
Kulüp Başkanları
Yağmur Demirtaş
Emre Murzoğlu

.


Gönüllü Hekimler Kulübü​

İstanbul Tıp Fakültesi Gönüllü Hekimler Kulübü olarak doktor olma yolundaki serüvenimizde kendimize gönüllülük ve fedakarlık anlamında birçok değeri katmayı hedefliyoruz. Kulüp olarak huzurevi ziyaretleri, çocuk esirgeme kurumu ziyaretleri, çeşitli hastane etkinlikleri düzenliyoruz. Dergi alt birimimizle Karahindiba adındaki dergimizi de yılda iki yayın olmak üzere çıkartıyoruz. Gelenekselleşen Maçka tanışma pikniği, kitaplaşma günü, maske boyama etkinliği gibi birçok keyifli aktivite ile kulüp arkadaşlarımızın kaynaşmasını, unutulmaz anılar biriktirmesini ve çok güzel arkadaşlıklar edinmesini amaçlıyoruz. Kulüp bağlamında çok değer verdiğimiz, İstanbul Tıp Fakültesinde kurulmuş ve şu anda 35’i aşkın tıp fakültesinde faliyet göstermekte olan “Leyla’dan Sonra” projemizi de yürütüyoruz. Leyla’dan Sonra projemiz ile hastanemizde yatan miniklerimizle zaman geçirip onlarla oyunlar oynuyor, kaliteli vakit geçiriyor, hastane içi partiler ve etkinlikler yapıyoruz. Bu sayede hem miniklerimiz ve aileleri için bu zorlu süreci bir nebze de olsa güzelleştiriyor hem de öğrenciler olarak bizleri gelecek meslek hayatımıza deneyimlerle hazırlıyoruz. Ayrıca kronik hastalığı olan çocuklar için sistemimiz üzerinden “Bir Çocuk Bir Dilek” mottosuyla bir dileklerini gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Siz de kulübümüzün bir parçası olup fakülte hayatınızda anlamlı ve unutulmaz bir dönem geçirebilirsiniz. Bir insanın hele de bir çocuğun gözlerindeki ışıltı sebebi olmaktan daha anlamlı ne olabilir ki, iyilikle kalın.

.

İstanbul Üniversitesi Genç Yeryüzü Doktorları Kulübü

İstanbul Üniversitesi Genç Yeryüzü Doktorları Kulübü, hedef kitlesi ağırlıklı olarak çocuklardan oluşan pek çok sorumluluk projesi gerçekleştiren, aynı zamanda okul içinde de öğrencilerin kişisel, mesleki gelişimlerine yardımcı olabilecek etkinliklerle faaliyet gösteren bir kulüptür. Köy okullarını ziyaret edip kütüphaneler kurmak, ilkokullara hijyen gibi konularda eğitimler vermek, köy ve şehir meydanlarında halka çeşitli sağlık taramaları ve bilgilendirmeleri yapmak, kan bağışı etkinlikleriyle okulumuzdaki arkadaşlarımızı kan ve trombosit bağışına teşvik etmek, çeşitli coğrafyalarda gönüllü sağlık hizmetlerinde yer almış meslek büyüklerimizin tecrübelerini dinlemek, mesleki yeteneklerimizi geliştirmek için atölyeler düzenlemek bu etkinliklerin kapsam ve amaçlarından bir kısmıdır. Kulüp, yaklaşık 10 yıldır faaliyette olup tıp, diş hekimliği ve eczacılık olmak üzere 3 fakültede etkinliklerine devam etmektedir.


.


İTF Bilardo Kulübü

Ülkemizin en başarılı olduğu spor dallarından biri olan bilardonun yaygınlaşmasını sağlamak, bilardo öğrenmek isteyen ve bilardoyu seven herkesin bu spora erişimini artırmak için faaliyetteyiz.
Düzenleyeceğimiz bilardo etkinlikleri ve turnuvaları, önemli başarılara imza atmış olan saygın bilardocularla gerçekleştireceğimiz buluşmalar ve bilardo öğrenmek isteyen herkesin katılabileceği eğitim kurslarıyla bu vizyonumuzu gerçekleştireceğiz. Siz de bu bilardo ailesine katılmak istiyorsanız kulübümüze bekleriz.

 

.



İTF Fotoğrafçılık Kulübü

İstanbul Tıp Fakültesi Fotoğrafçılık Kulübü olarak kendimizi fotoğraf konuşmaktan ve fotoğraf çekmekten zevk alan bir arkadaş grubu olarak tanımlayabiliriz. Her pazartesi 16.30’da kollar koridorundaki odamızda buluşup çekmek istediğimiz veya çektiğimiz fotoğraflar üzerine konuşup birbirimize sunumlar yapıp zaman zaman da başarılı fotoğraf sanatçılarıyla söyleşiler düzenliyoruz. Birkaç haftada bir şehir içinde ve senede bir şehir dışında fotoğraf gezilerine çıkıyoruz. Bu gezilerde çektiğimiz fotoğrafları ara sergilerde ve senede bir yaptığımız ana sergide okulumuzda sergiliyoruz. Okuldaki etkinliklerde ve bahar şenliğinde perde açıyoruz.

Siz de bu topluluğun bir parçası olup bizimle fotoğraf konuşmak isterseniz pazartesi günleri 16.30’da kollar koridorunda heyecanla sizleri bekliyor olacağız!

.





İTF Gastronomi Kulübü


Herkese merhabalar, biz yemek yapmayı ama daha çok yemek yemeyi seven bir grup İTF’li fakültemize bir süredir aktif olmayan gastronomi kulübünü 2021/2022 eğitim yılında geri kazandırdık. Geçtiğimiz sene yani geri dönüşümüzün ilk yılında Kore, Meksika mutfağı tadımları, sushi tadımı, pizza, kahve workshop’ları gibi etkinliklerimiz oldu. Daha kalabalık bir ekiple, daha çok etkinlik yapmak için sabırsızlanıyoruz! Bize katılmak, duyurularımızdan haberdar olmak isterseniz instagram adresimiz @itfgastronomi’yi takip etmeyi unutmayın!

.



İTF Müzik Kulübü

İstanbul Tıp Fakültesi Müzik Kulübü , 1984 yılında kurulmuş ve günümüzde faaliyetlerini sürdürmekte olan, fakültemizin en köklü kulüplerinden biridir. Kulübümüz, kuruluşundan itibaren zorlu bir eğitim sürecinden geçen tıp öğrencilerinin ders dışında yapabilecekleri faaliyetlerle sosyal ve kültürel alanda çalışmalar çerçevesinde; müziğe ilgisi olan öğrencilerle aktiviteler yaparak, çeşitli etkinlikler sergilemektedir.
Kulübümüzün üyeleri bireysel veya grup çalışmalarını 1992 yılında kurulmuş ve o zamandan beri faal olan stüdyomuzda gerçekleştirmektedir. Kulübümüz bünyesinde birçok etkinlik düzenlemekteyiz:
O Ses Çapa, 2013 yılından itibaren fakülte öğrencilerimizin profesyonel sahne deneyimi yaşayarak yarıştığı, orkestrasının yine fakülte öğrencileri tarafından oluşturulduğu ve hocalarımızın jürilik yaptığı gelenekselleştirilmiş bir etkinliğimizdir.
Çapa’ya Merhaba , 2021 yılından bu yana fakültemize yeni başlayan öğrencilere hoş geldin demek adına düzenlediğimiz ve ünlü sanatçıları konuk ettiğimiz festival havasında geçen organizasyonumuzdur.
Drock , ilk konseri 2005 yılında gerçekleştirilmiş olan, her okul dönemi içerisinde bir kez olmak üzere kulübümüz bünyesinde kurulan ve aktif olan müzik gruplarının profesyonel ekipmanlarla sahne deneyimi yaşadığı geleneksel etkinliğimizdir.
Akustik Konserler , ilki 2009 yılında gerçekleştirilmiş olup kampüsümüzdeki öğrenci meydanında gerçekleştirdiğimiz, kulübümüzün üyelerinin kulüp ekipmanlarını kullanarak akustik bir konser sergilediği bir etkinliğimizdir.
Enstrüman dersleri , 2012 yılından beri kulübümüz bünyesinde enstrüman çalmayı öğrenmek isteyen fakülte öğrencilerimize, kulüp üyeleri tarafından gönüllülük esasına dayanarak müzik ve enstrüman eğitimi verilen faaliyetimizdir.
Workshoplarımız ve söyleşilerimiz , alanında profesyonel müzisyenleri konuk ederek düzenlediğimiz eğitici, öğretici ve keyifli etkinliklerdir.
İstanbul Tıp Fakültesi’nin en büyük etkinliklerini düzenleyen kulüp olarak tüm tıbbiyelileri kulübümüze bekliyoruz.

.



İTF Omnia Kulübü

Omnia Latince bir kelime ve Türkçesi “her şey” demek. Omnia kulübü olarak İstanbul Tıp Fakültesinde edebiyat, felsefe, etik ve psikoloji alanlarında üniversitenin gerektirdiği 'her' misyonu üstleniyoruz. İstanbul Tıp Fakültesindeki nadir düşünce kulüplerinden olmanın sorumluluğunu ve gururunu taşıyoruz.
Kitap tahlilleri, kısa film tartışmaları, müze gezileri, felsefe toplantıları, tiyatro günleri düzenliyoruz. “Sirayet” isimli fanzinimizle okul arkadaşlarımızın edebi yazılarını okurlarına sunuyoruz.
Etkinliklerimiz katılımcıların konu üzerinde tartışması fikir üretmesi bilinç kazanması üzerine kurulu. Tabiki bunu yaparken birlikte eğlenmeyi düşünürken tartışırken gülmeyi atlamıyoruz.

.



İTF Resim ve Heykel Kulübü 

İstanbul Tıp Fakültesi Resim ve Heykel Kulübü, 1974 yılında kurulmuş olup 48 yıllık geçmişiyle fakültemizin köklü kulüplerinden biridir. Kuruluşundan bu yana yağlı boya, sulu boya, karakalem, heykel, karikatür gibi görsel sanatlarla uğraşan öğrencilerin atölyesidir. Hocalarımızla birlikte her hafta yaptığımız yağlı boya ve sulu boya/karakalem kurslarımız vardır. Bu kurslar hem kendimizi geliştirmemize hem de güzel bir arkadaş ortamı oluşturmamıza olanak sağlar. Eserlerimiz ise Yıl Sonu Sergimizin önemli bir parçası olur. Gelenekselleşmiş Yıl Sonu Sergimizin yanı sıra kulübümüz; heykel ve vitray gibi çeşitli workshoplar, sergi ve müze gezileri, bez çanta boyama ve daha birçok etkinlik düzenlemiştir. Kurulduğu günden itibaren İTF Resim ve Heykel Kulübü; görsel sanatlara ilgi duyan, etkinliklerimizin bir parçası olmak isteyen, sanatla uğraşan ya da uğraşmak isteyenlerden oluşan bir aile olmuştur.

.

Tanıtım Ve Oryantasyon Kulübü

Fakültemizdeki haberlerin, diğer öğrenci kulüplerinin ve aynı zamanda akademik vb. konulardaki başarıların elektronik ortamlarda mensup, öğrenci ve topluma duyurulması amacıyla açılan tanıtım kulübü Instagram hesabının aktif olarak kullanılmaya devam etmektedir. İstanbul Tıp Fakültesi web sitesinin güncellenmesi konusunda görev almaktadır.
Farklı liselerden öğrenci gruplarının fakültemizi ziyaret ederek amfilerimizi, laboratuvarlarımızı ve kampüs içini gezmeleri olabildiğince kontrollü bir şekilde sağlanmaktadır.
Tanıtım ekibinde yer alan gönüllü öğrenci ve öğretim üyeleri Fakülte tanıtım ve tercih döneminde aday öğrenciler ile birebir görüşmeler ve kampüs gezisi yapmaktadır.
Ayrıca özel gün ve haftalarla ilgili görsel tasarımı yapılarak sosyal medya hesaplarından ve amfilerdeki ekranlardan yayınlanarak farkındalık oluşturulmaktadır.
Kurum içi etkinlik, açılış ve törenler ile ilgili afiş, broşür, davetiye tasarlanmaktadır.
Tanıtım ve Oryantasyon Öğrenci Kulübü aynı zamanda Fakültenin eğitim yılı açılış programı, oryantasyon günleri, önlük giyme töreni, Tıp bayramı, mezuniyet töreni vb.etkinliklere de destek vermektedir.



.



İstanbul Tip Fakültesi Tenis Kulübü

İstanbul Tıp Fakültesi Tenis Kulübü, 2022 yılında fakültemizden tenis oynamayı seven bir grup öğrencinin bir araya gelerek kurmuş olduğu bir spor kulübüdür. Kulübümüz bu yıl açılmış olmasına rağmen açılır açılmaz düzenlediği birçok etkinlikle, son derece aktif bir kulüp olarak adını duyurdu.

.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Tiyatro Topluluğu

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Tiyatro Topluluğu 1983 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Tiyatro Topluluğu adı altında kurulmuş olan topluluk bu sene 39. yılını dolduruyor. Bütün üyelerinin geçirdiği sürecin her anında aktif rol alabilmesi ve oluşturulan oyunun ortak bir ürün olarak ortaya konulabilmesi için kuruluşundan bu yana yönetmensiz toplu çalışma anlayışını benimsemektedir. Bu anlayışla çalışan ekip ilk olarak Edward Bond adlı yazarın oyunlarını Türkçe’ye çevirerek oynamış, sonraki dönemlerde ise B. Brecht, C. Zuckmayer, D. Fo, Y. Kambanellis, J. Sobol ve F. Garcia Lorca gibi yazarların yanı sıra topluluk mezunlarından Çağrı Kalaça’nın yazmış olduğu iki oyunu sergilemiştir. Topluluk sürecinde epik tiyatro anlayışı ön plana çıkarken, topluluk en son 2018 -2019 yılında Marina Carr’ın Kediler Bataklığında adlı oyunu oynamıştır. Ekip geçtiğimiz sezonlarda Marina Carr adlı oyun yazarının Kediler Bataklığında adlı oyununu Anadolu Üniversitesi ve ODTÜ Tiyatro şenliklerine katılarak sergilemiştir. Topluluk 2019 yılındaki depremden ve okulun yapılanma sürecinin başlamasından beri sahnesi olmadan
çalışmalarına ve gösterimlerine devam etmektedir.

.


İTF Yapay Zeka Kulübü
Dünyanın yaşadığı dijital dönüşümle beraber hayatımıza adım adım giren yapay zekâ artık birçok alanda bize kolaylıklar sunmaktadır. Sağlık alanında kullanımıyla beraber hastalıkların tanı ve tedavisinin iyileştirilmesi, ilaç geliştirme süreçlerinin hızlandırılması ve kişiye özel tedavilerin uygulanması ile geçmişte uygulanan yöntemlerle baş edilemez hale gelen halk sağlığı sorunlarına yeni çözümler üretilebilmektedir.
Kulübümüz sağlıkta yapay zekâ alanında bilinç ve farkındalığı geliştirerek karşılaşılabilecek problemlere çözüm üretmeyi, bilgi birikimini artırmayı ve bu bilgi birikimini kullanarak ortaya hayata dokunan projeler koyabilmeyi hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusunda katılımcılarımıza tıp eğitimi ile beraber yürütebilecekleri kodlama becerisi, multidisipliner çalışma deneyimi ve literatür farkındalığı kazandırmayı amaçlıyoruz. Belirlediğimiz hedef ve amaçlar ile kendi deneyimlerimizle veya hocalarımızın danışmanlığında belirlediğimiz sorunlara literatür taraması ardından çözüm önerileri oluşturuyoruz. Oluşturduğumuz çözüm önerilerini farklı disiplinlerdeki insanlarla tartışıyoruz. Tartışmaların ve çalışmaların ardından oluşturduğumuz projelerle teknoloji yarışmalarına katılıyoruz. Geleceğin gelişen teknolojilerle bugünden çok daha farklı olacağının bilinciyle kendimizi geleceğe hazırlamakla kalmıyor, ortaya koyduğumuz projelerle geleceğin bir parçası haline geliyoruz.
Sağlıkta Yapay Zeka alanında çalışmalar yapmış hocalarımızı davet ederek geniş çaplı etkinlikler düzenliyoruz.
Sağlık ve yapay zekâyı birleştiren çalışmaları araştırarak bu çalışmalar üzerine beraber tartışabileceğimiz multidisipliner bir ortamda düzenli olarak AI Research Society toplantıları düzenliyoruz.
Kulüp bünyesinde yapılan araştırma toplantılarında özellikle “Sağlık ve Teknoloji” alanında gerçekleştirilen bilimsel çalışmalarda ve yeniliklerde Türkçe içerik eksikliğinden yola çıkarak geleceğin hekimlerini ve sağlıktaki gelişmelere ilgi duyan bilimseverleri bu alandan haberdar kılmak ve bu alanda çalışmalar yapmaya motive etmek amacıyla Kinezin Bilimsel Haber Dergisi’ni yayınlamaya başladık. Birçok farklı tıp fakültesi öğrencilerinden oluşan yazar ekibimiz yazılarında sağlıkta kullanılan bilgisayar ve yapay zekâ teknolojileri ile ilgili gelişmelere, yeni tekniklere ve devrim yaratan keşiflere değinmekte.
“Yapay Zeka” nın sağlık alanında aracı olduğu çalışmalardan haberdar olmak ve “Yapay Zeka”ya ilgi duyanlarla multidisipliner bir ortamda bir araya gelmek isterseniz İstanbul Tıp Fakültesi Sağlıkta Yapay Zeka Kulübü’nce geliştirdiğimiz mobil uygulama sayesinde artık çağımızın önde gelen sağlık teknolojilerini yakından takip etme fırsatınız olacaktır.

.



İTF Yelken Kulübü

Deniz tutkunları ve yelken meraklıları için yeni hikayelere yelken açıyoruz. Üç tarafı denizlerle çevrili bir ülkenin İTF’li gençleri olarak, deniz ve denizciliği öğrenmeyi ,sevmeyi ve ekip olarak hareket etmeyi kendimize amaç olarak edindik.

Tanışma seyirleri, Burgazada gezisi, kulüp kaynaşma etkinlikleri, eğitimler ve çok daha fazlası için seni bekliyoruz! Bu ailenin bir parçası olmaya hazır mısın?

Eğer sen de bu macerada bir yer edinmek istiyorsan, seni de İstanbul Tıp Fakültesi Yelken ve Kulübü’ne bekliyoruz.

.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Kayak Kulübü



İTF Kayak 2009 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Kayak Kulübü adı altında kurulmuştur ve bu sene 14. Yılına girmiştir.



İTF Kayak değerleri olan ve bunu yaşatmaya çalışan bir kulüptür. Çapa kampüsünde bulunan ve değerlere saygı duyan, benimseyen öğrenci ve mezun herkesin bu kulüpten ve sunduğu nimetlerden yararlanmaya hakkı vardır.



Kulübümüz '' Kayak bahane, ortam şahane'' ilkesini benimsemiş ve bunu son kar tanesi eriyene kadar sürdürmeye yemin etmiştir.



Yaptığımız sporda önceliğimiz hepimizin güvenliğini sağlamaktır. Bu hususta kulübe yeni katılan üyelere yapacağımız gezilerde güvenlik ekipmanlarının önemi vurgulanarak eski üyeler tarafından eğitimler verilmektedir. Ayrıca geziden önce geziye katılacak bütün üyelere ilk yardım eğitimi verilmektedir.



Gezilerimiz kış aylarında Erciyes, Uludağ, Kartepe, Kartalkaya, Bansko ve Palandöken'e yılda ortalama 2-3 gezi olacak şekilde yapılmaktadır. Bu gezilerden ilki, yeni üyelere kayak yapmayı öğretmek amaçlı yapılan eğitim gezisidir. Gezilerimizde sadece kayak yapmıyoruz, gündüzleri kayak yapıp akşamları hep beraber eğlenceli vakit geçiriyoruz ve yöresel lezzetleri deniyoruz.

.



 Koruyucu Hekimler Kulübü

Biz koruyucu hekimleriz. Amacımız hastalığa yakalanmadan önlemek, halkımızı bilinçlendirmek. Koruyucu hekimliğin çevre, iletişim, ekonomi gibi konularla ilişkisine dikkat çekmeyi hedefliyoruz. Biz koruyucu hekimleriz. Sahadayız. Saha çalışmalarıyla halkımızın tansiyon, şeker ölçümlerini yapıp onları bilgilendiriyoruz. Sağlık için bilinçli kuşaklar olsun istiyoruz. Biz koruyucu hekimleriz. Saha çalışmalarında mesleki becerilerimizi geliştirmekle kalmıyor en üst düzeyde bilgi ve donanıma sahip olmak için çabalıyoruz. Bunun için kongre ve seminerler düzenliyoruz. Mesleğimizi ilgilendiren konularda kitaplar okuyup sunuyoruz. Daha çok insana daha iyi sunum yapabilmek adına kendimizi geliştiriyoruz. Biz koruyucu hekimleriz. Edindiğimiz bilgileri vaka örnekleriyle kalıcı hâle getirip beraber öğreniyoruz. Daha sağlıklı bir toplum için halkımızın hasta olmasının önüne geçmeyi, hasta olduklarında da en iyi şekilde tedavi edebilmek adına kendimizi geliştirmeyi hedefliyoruz.

.

Ortopedi Kulübü

Ortopedi kulübü olarak öğrencilik hayatımızı hem eğlenceli hem de belli akademik ve teorik bilgi yönünden geliştirmek için yaptığımız etkinliklerle kendimizi meslek hayatına hazırlıyoruz. Peki bu etkinlikler neler? Hekimlik mesleğini icra ederken meslek hayatımızın en önemli ve yoğun kısmını oluşturan acil kısmının en önemli bölümlerinden olan Acil Ortopedi’ye hazır olmak adına Acil Ortopedi nöbetleri düzenliyoruz. Nöbetlerde asistan abi ve ablalarımızın deneyimlerinden yararlanıyor, alanında uzman olan hocalarımızın akademik kariyer, makale yazma, doçentlik ve profesörlük unvanı alma yolundaki deneyimlerinden yararlanıyor ve hocalarımızla beraber amfi etkinlikleri düzenliyoruz.

.

Öğrenci Bilimsel Araştırma Kulübü (ÖBAK)

Öğrenci Bilimsel Araştırma Kulübü (ÖBAK) 1984’te kurulan ve İstanbul Tıp Fakültesinin en köklü öğrenci topluluklarından biridir. ÖBAK, fakültemizdeki öğrencilere hekim olmaya adım attıkları ilk yıllardan itibaren bilimsel bir perspektif sağlamayı amaç edinmiştir. Bünyesinde bilimsel çalışmalara ve tıp dünyasındaki yeniliklere meraklı, bu çalışmalara katılıp bilime ve topluma katkı sağlamayı hedefleyen öğrencileri barındırır.
Kulübümüz ilk yapılan ulusal kongreyi 1985 yılında, fakültemiz bünyesinde gerçekleştirmiştir. 1987 yılında ise bu bağlamdaki ilk uluslararası kongre İTF ÖBAK tarafından düzenlenmiştir. Bu kongre, dünyada yapılan ilk ‘uluslararası tıbbi bilimler öğrenci kongresi’ olması özelliğiyle fakültemiz ve ülkemiz için önemli bir değer arz etmektedir.
Güncel olarak, 8 farklı bilim dalından alt koluyla makale okumalarımızı ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

.



KULÜP ADI

SAĞLIK VE İNOVASYON KULÜBÜ

 

 

SORUMLU ÖĞRETİM ÜYESİ

Prof. Dr. Mehmet Akif KARAN

 

 

KULÜP BAŞKANI

Buse Nur ÖZTÜRK

busenurozturk@ogr.iu.edu.tr


0507 012 20 90

İTF Sağlık ve İnovasyon Kulübü

Sağlık ve İnovasyon Kulübü olarak kuruluşumuzdan beri amacımız: Sağlık alanındaki öncü bilimsel gelişmeleri yakından takip etmek, inovatif aktivitelere katılım sağlamak ve İstanbul Tıp Fakültesi içinde öğrencilerin, araştırmacıların bir araya gelip bilim yapacağı bir ortam oluşturmaktır. Kulübümüz, eğitim öğretim yılı güz ve bahar dönemlerinde aylık “SAİNO Toplantıları” adı altında bilimsel seminerler düzenlemektedir. Kulübümüzün Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Akif KARAN hocamız toplantılarımızın moderatörlüğünü yapmaktadır. Toplantılarımıza her ay alanında uzman araştırmacılar, doktorlar, T.C. Sağlık Bakanlığı Danışmanları, medikal Ar-Ge yapan mühendisler ve özel hastane yöneticileri konuk olarak davet edilmektedir. 

Kulübümüz kendi kültürünü gelecek nesillere aktarmak için bugün başlayıp on yıllarca sürecek etkinlikler yapmanın peşinde olan yaratıcı bir ekiple yönetilmektedir. Öyle ki kuruluşumuzun ilk yılında Uzman Fizyolog Dr. Mustafa KAHRAMAN ve Prof. Dr. Mehmet Akif KARAN hocalarımızın desteği ile mentol tadında bilimsel ferahlık içeren popüler sağlık dergisi “PARAKRİN”i yayınlamaya başlamıştır. Dr. SAİNO internet sitemizden dergimizi indirebilir, ülkemiz ve dünyadaki bilimsel gelişmeler hakkındaki haberlerimizi keyifle okuyabilirsiniz (https://drsaino.com/parakrin-dergisi/dergi). Dergimizde güncel bilimsel gelişmelerin haberlerini yapıyor, fakültemizin değerli hocaları ile röportajlar gerçekleştiriyoruz. Sağlık ve İnovasyon Kulübü olarak katıldığımız etkinlikler, misyonumuz, çalışmalarımız derginin sayfalarında yerlerini buluyor.

Kulübümüz bilimsel literatürü tarıyor ve kendi bilimsel çalışmalarını yürütüyor. İÜ İTF İç Hastalıkları Geriatri Bilim Dalı ile birlikte yürüttüğümüz, sürekli ilaç kullanan hastalarla ile ilgili çalışmamız halen devam etmektedir. Kulübümüzün yönetim kurulundan 3 arkadaşımız projede görev almaktadırlar. Ayrıca diyabet hastaları ve seyahat sağlığı ile ilgili yaptığımız çalışmaları tamamladık. Projemizle ilgili bir kongrede çalışmalarımızın sözlü sunumlarını yaptık.

Kulübümüz sağlık ve inovasyonla ve kültürel değerlerimiz ilgili birçok etkinlik yapıyor ve konuyla ilgili etkinliklere katılıyor. Kuruluşumuzdan bu yana gerçekleştirdiğimiz etkinlikler:

• İnovasyon Haftası katılımı

• Tıp Bayramı kutlaması

• Expomed Eurasia medikal fuar katılımı

• Bilim Tarihi Müzesi gezisi

• Tanışma toplantısı

• Teknofest katılımı

• Çanakkale Şehitliği ve Abideleri Gezisi

Siz de geleceğin Aziz Sancar’ı olabilir, uluslararası camiadan ödüller alacak çalışmalara imza atabilirsiniz. Yatırımınızı kendinize yapın! Çantalarınızı bilimsel düşüncelerle doldurarak mezun olun! Sağlık ve İnovasyon Kulübü olarak bilimsel çalışmalar yapan akademisyen hocalarımızla bilime meraklı öğrenci arkadaşlarımızı bir araya getirecek yeni bir platform kurmanın hazırlıklarını yapmaktayız.

Sağlık ve İnovasyon Kulübü olarak tüm öğrenci arkadaşlarımızı etkinliklerimize katılmaya davet ediyoruz.

 Instagram: @itfsaglikveinovasyon 



İstanbul Tıp Fakültesi Sağlık Ve İnovasyon Kulübü Dergi Arşivi Erişim İçin Tıklayınız

Sağlık Ve İnovasyon Kulübü Parakrin Dergisi Arşivi

.



Fotoğraflar

.




​İTF Satranç Kulübü


2018 de birkaç satranç seven öğrenci tarafından kurulan satranç kulübünün şu anda 150 den fazla mezun olmuş ve eğitimini sürdüren üyesi vardır.Satranç kulübü İstanbul Tıp Fakültesinde satranç oynayan ,oynamak isteyen veya öğrenmek isteyen kişileri bir araya getiren bir oluşumdur. Bunun için düzenli yüz yüze turnuvalar, (FIDE'nin önerdiği araçlarla yapıyoruz.) online da değişik hız tempolarında turnuvalar düzenler. Aynı zamanda çeşitli iletişim kanalları aracılığıyla son zamanlarda popüler satranç konularını ve satranç konumlarını tartışacağınız insanları bir araya getirir. Düzenli yaptığımız online turnuvalar için lichess takımımıza katılmayı unutmayın.

https://lichess.org/team/itf-takm


.


Sinema Kulübü

1981 yılından beri faaliyet göstermekte olan, okulumuzun en köklü kulüplerinden İTF Sinema Kulübü olarak günlük hayatın stresi ve akademik kaygılar içerisinde boğulan arkadaşlarımızın bu sıkıntılarını sinema üzerine sanatsal ve kültürel faaliyetler tertip ederek bir nebze de olsa azaltmaya çalışıyoruz. Bir sanat dalı olarak sinema mottosuyla çıktığımız yolda misyonumuz doğrultusunda okulumuzda açık hava sinemaları kuruyoruz, amfilerimizde film maratonları düzenliyoruz, aylık temalar belirleyerek bu temalar etrafında her hafta öncelikle bir film sunumu ardından film gösterimi yapıyoruz ve izledikten hemen sonra da filmin tahlilini gerçekleştiriyoruz, ayrıca bize faydalı olacağını düşündüğümüz birbirinden kıymetli insanları da konuşmacı olarak davet ederek tecrübelerinden faydalanmaya çalışıyoruz.

.

KULÜP ADI

SOSYAL SORUMLULUK KULÜBÜ

 

 

SORUMLU ÖĞRETİM ÜYESİ

Prof. Dr. Şükrü ÖZTÜRK

 

 

KULÜP BAŞKANI

Eyyüp Sabri ÇELİK

eyyupscelik@gmail.com

0539 610 06 72

Sosyal Sorumluluk Kulübü Dergisi,  Kalem Ve Onur


Bizler 2011 yılından bu yana fakültemizde kardeşlik iklimini sağlamak gayesiyle oluşan, kendisini her türlü sosyal ve kültürel yönden geliştirmeyi hedefleyen, çağın ve toplumun gerekliliklerine hitap eden, duyarlılığı yüksek ve sorumluluklarının farkında olan genç hekim adaylarından oluşan bir ekibiz.

Kulübümüzde her yılın başında, okulumuza yeni gelen arkadaşlarımız için kendimizi tanıtmaya yönelik bir "Tanışma Programı” düzenliyoruz. Bu programda hem kendimizi tanıtıyor hem de okulun işleyişi hakkında yeni arkadaşlarımıza bilgiler veriyoruz

Her yıl TYB adlı program gerçekleştiriyoruz. Bu programda Türkiye Yazarlar Birliğinden ağırladığımız konuşmacılarımızdan, bizlere yeni ufuklar açıp düşünce dünyamızda yer etmiş kıymetli bir yazarımızı hep birlikte dinliyoruz.

Her yıl, gelirleriyle bir yardım projesi gerçekleştirdiğimiz kermeslerimizi okulumuzda düzenliyoruz.

Her sene düzenli olarak TGM adlı programımızda, tıbbın ve çağın güncel bir meselesini, alanında uzman kişilerle tıbbi, fıkhi ve etik açıdan bu sempozyumda ele alıyoruz.

Her yıl Ramazan ayında öğrenci meydanında düzenlediğimiz iftarlarımızda arkadaşlarımız ve hocalarımızla bir araya geliyoruz.

Kulübümüz bünyesinde, düzenli olarak senede 2 defa, sanat-fikir ve edebiyat konulu olan Kalem ve Onur dergimizi yayımlıyoruz.


Kalem ve Onur Dergisi’ne Hulusi Behçet Kütüphanesindeki bağış masasından ve sosyal medya hesaplarımızdan bizimle iletişime geçerek ulaşabilirsiniz.  

Facebook: Kalem ve Onur
Twitter: @KalemveOnur
İnstagram: @kalemveonur

Sosyal Sorumluluk Kulübü,  Kalem Ve Onur Dergisi Arşivi

.



Fotoğraflar

.



TURKMSIC(Türk Tıp Öğrencileri Birliği)

TurkMSIC (Turkısh Medical Students' International Committee) Türk Tıp Öğrencileri Birliği 1952 yılında kurulmuş, Türkiye’deki Tıp fakültesi öğrencileri arasındaki en köklü kuruluştur.
Ülke çapında 90 tıp fakültesinde 30.000'den fazla gönüllüsü ile faaliyet göstermektedir. Aynı zamanda; kurulduğu yıldan beri üyesi olduğu, Birleşmiş Milletler ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından resmi olarak tanınan IFMSA (Uluslararası Tıp Öğrencileri Birlikleri Federasyonu) bünyesinde 131 ülkede bulunan 140 Ulusal Üye Kuruluş arasında Türkiye’yi temsil etmektedir. İstanbul Tıp Öğrencileri Birliği, TurkMSIC bünyesinde İstanbul Tıp Fakültesinde faaliyetlerini gerçekleştiren bir öğrenci kulübüdür. Türk Tıp Öğrencileri Birliği çalışmalarını altı çalışma kolu üzerinden gerçekleştirmektedir. Bunlar:
Staj Değişimi ve Araştırma Değişimi: Tıp öğrencilerinin farklı eğitim sistemlerini deneyimlemesini sağlayan bu çalışma kolları Yurt İçi ve Yurt Dışı Staj ve Araştırma Değişimi gerçekleştirmektedir. Aynı zamanda düzenledikleri tematik etkinlikler ile kültürel etkileşimi ve evrensel farkındalığı arttırmayı, gönüllülerimize kendi kişisel değişim yolculuklarında eşlik etmeyi hedeflemektedir.
Tıp Eğitimi: Tıp eğitiminin geliştirilmesi ve iyileştirilmesine öğrenci bakış açısını yansıtmak, kendi gelişimleri ve toplum sağlığını göz önünde bulundurarak öğrencilerin eleştirel yaklaşmasını, katkılarda bulunmasını sağlamak amacıyla çalışır. Tıp
eğitiminde ayrımcılığın ortadan kaldırılmasına ilişkin savunuculuk çalışmaları ile toplumu bilinçlendirmeye çalışır.
Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı: HIV/AIDS, önleme çalışmaları ve cinsellik/cinsiyet ile alakalı konulara odaklanır. HIV/AIDS ve Cinsel Yolla Aktarılan Enfeksiyonlar (CYAE) ile ilgili bilinçlendirme yaparak ve HIV/AIDS ile yaşayanlara karşı damgalamayı ve ayrımcılığı azaltarak, çeşitli üreme sağlığı sorunları hakkında toplumda farkındalığı arttırmayı hedefler.
Halk Sağlığı: Toplumun bedensel, sosyal ve zihinsel açıdan iyilik halini korumak için çeşitli alanlarda çalışmalar yapar. Bağışıklama, kronik hastalıklar, aile planlaması, doğum kontrolü, sağlık ekonomisi, iş sağlığı, çocuk sağlığı, afetler, salgın hastalıklar, çevre sağlığı yani kısacası halkın sağlığını ilgilendiren ve insanların herhangi bir şekilde hastalığa yol açabilecek etkenlerle karşılaştığı durumlar halk sağlığının konusunu oluşturur.
İnsan Hakları ve Barış: İnsanlığın getirdiği haklar ve bunları kısıtlayacak her türlü durumla ilgilenmektedir. İnsan Hakları, Kadın Hakları, Engelli Hakları, Çocuk Hakları, Hekim - Hasta Hak ve Sorumlulukları, Hasta-Hekim İlişkileri, Mülteci Hakları ve Sağlığı, Hayvan Hakları, LGBTİQA+ hakları vb. konularda savunuculuk çalışmaları yapar. Tıp Fakültesi öğrencilerine küresel bir bakış açısı kazandırmayı hedefler.
Aynı zamanda her yıl 100'e yakın ülkeyle gerçekleştirilen Yurt Dışı Değişim Programı dahilinde Değişim Sınavı gerçekleştirilir. Türkiye'de 90 Tıp Fakültesi'nde gerçekleşen Değişim Sınavı, binlerce öğrenciye yurt dışında staj ve araştırma değişimi yapma imkanı sunar. Değişime giden öğrencinin bir ay boyunca konaklaması ve günlük bir öğün yemeği program dahilinde karşılanır.

.




Türk Tarihi ve Sanatları Kulübü

Türk Tarihi ve Sanatları Kulübü, Türk Tıbbiyelilerini her sene tarihimizde önemli yeri olan şehirlerimize (Ankara, Çanakkale, Edirne, Bursa…) düzenlediği milli değeri olan gezilerinde bir araya getiriyor, önemli gün ve haftalarda okulumuzda kurdukları sergilerle milli bilincin daima canlı kalmasını ve değerlerimizin hatırlanmasını önceliyorlar. Ayrıca alanında yetkin hocalarla zeybek, ebru, bağlama, minyatür, işaret dili, ney, kaligrafi gibi yetenek değil ilgi gerektiren Türk sanatları kursları düzenleyerek yorucu tıp eğitiminin yükünü samimi kurs ortamıyla hafifletiyorlar. Gelenekselleşmiş ‘’Tıbbiyeliler Yarışıyor’’ stratejik bilgi yarışmasıyla da hem yarışmacılar hem de izleyiciler için keyifli ve heyecanlı bir ortam oluşturuyorlar. Alanında uzman şahsiyetlerle Türk tarihinde önemli yeri olan konularda konferanslar düzenleyerek sosyal ve kültürel açıdan kendini geliştiren Tıbbiyeliler olarak mezun olmayı hedefliyorlar. Bir öğrenci kulübünden öte dostluk ve kardeşlik bağıyla birbirlerine bağlı olan Türk Tarihi ve Sanatları Kulübü ailesi, mezun olduktan sonra dahi iletişimlerine devam ediyor, yeni üyelerini de aralarında görmek için sabırsızlanıyorlar.

.



İTF Voleybol Kulübü
İstanbul Tıp Fakültesi resmi voleybol takımı. Haftada 2 antrenman yapıyoruz ve sene sonu turnuvalarına hazırlanıyoruz. Erkek takımı olarak son şampiyonuz…
Her yıl İstanbul Üniversitesinin düzenlediği fakülteler arası turnuvaya katılıyoruz. Geçen sene 42.si düzenlendi ve o turnuvada şampiyon olduk.

.

 

 


Session state has created a session id, but cannot save it because the response was already flushed by the application.

Server Error in '/' Application.

Session state has created a session id, but cannot save it because the response was already flushed by the application.

Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.Web.HttpException: Session state has created a session id, but cannot save it because the response was already flushed by the application.

Source Error:

An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

Stack Trace:


[HttpException (0x80004005): Session state has created a session id, but cannot save it because the response was already flushed by the application.]
   System.Web.SessionState.SessionIDManager.SaveSessionID(HttpContext context, String id, Boolean& redirected, Boolean& cookieAdded) +3272576
   System.Web.SessionState.SessionStateModule.CreateSessionId() +54
   System.Web.SessionState.SessionStateModule.DelayedGetSessionId() +80
   System.Web.SessionState.SessionStateModule.ReleaseStateGetSessionID() +19
   System.Web.SessionState.SessionStateModule.OnReleaseState(Object source, EventArgs eventArgs) +545
   System.Web.SyncEventExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute() +141
   System.Web.HttpApplication.ExecuteStepImpl(IExecutionStep step) +48
   System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously) +71


Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.7.2623.0